Voor direct contact:
0345-638500

Sterkin erkenning

Warmtepompen

Warmtepompen

Voor de bereiding van warm tapwater en het verwarmen van uw woning op een milieuvriendelijke manier, biedt een warmtepomp de oplossing. Een warmtepomp is een apparaat waarmee warmte van een laag naar hoger temperatuurniveau wordt gebracht. Met behulp van een warmtewisselaar haalt een warmtepomp warmte uit de onuitputtelijke bronnen lucht, grondwater of de bodem.
Deze duurzame oplossing zorgt ervoor dat een warmtepompsysteem weinig tot geen fossiele brandstof verbruikt en dat het weinig milieubelasting veroorzaakt.

Naast het verwarmen van uw woning met een warmtepomp, kunnen diverse warmtepompen ook uw woning voorzien van koeling. Een warmtepomp biedt niet alleen comfort voor het leefklimaat, maar heeft ook een positieve invloed op het milieu.

Voor de realisatie van een warmtepompsysteem voor de verwarming/koeling van uw woning willen wij u graag adviseren. Wij zorgen voor de bronboringen tot en met het in het bedrijf stellen van het warmtepompsysteem. Zowel met water-water/lucht-water warmtepompen hebben wij enkele referentieprojecten. 

Wilt u meer informatie weten over warmtepompsystemen,  dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

.