Voor direct contact:
0345-638500

Sterkin erkenning

Centrale Verwarming

Centrale verwarming

Voor het bereiken van het gewenste binnenklimaat in een ruimte, is een comfortabele ruimtetemperatuur van groot belang. Dit wordt bereikt door middel van centrale verwarming. Bij centrale verwarming wordt de warmte, voor een aantal ruimten, centraal opgewekt en via een leidingnet getransporteerd naar de plaatselijke verwarmingslichamen.

Wij laten u graag adviseren over het type CV-ketel dat het beste past bij uw woning.
De keuze van een ketel hangt af van de grote van uw woning en of deze goed geïsoleerd is. Ook uw persoonlijke wensen hebben invloed op de selectie van een ketel. Is de ketel alleen bedoeld voor ruimteverwarming, of moet deze ook warm tapwater kunnen leveren. Middels er gekozen wordt voor een combiketel is de vraag of het warmwater comfort hoog is. Wilt u dat als u staat te douchen er ook ergens anders warmwater gebruikt kan worden zonder dat u in de kou staat?

Wat voor ketel heeft uw voorkeur?
- Solo Ketel (alleen voor ruimteverwarming);
- Een (HR)combiketel (verwarmingstoestel dat zorgt voor ruimteverwarming en warmwater levert);
- Ketel in combinatie met zonnecollector.

Door middel van onderstaande ketelwijzers kunt u zelf kijken, welk type ketel het beste past bij uw woning en persoonlijke wensen.

Ketelwijzer Nefit
Ketelwijzer Intergas
Ketelwijzer Remeha

Wij zijn dealer van diverse ketelfabrikanten, maar kunnen alle merken leveren en installeren.
Bent u geïnteresseerd in een nieuwe verwarmingsinstallatie? Wilt u uw ketel laten vervangen of moet uw ketel worden voorzien van onderhoud? Dan bent u bij Installatiebedrijf Heikoop aan het juiste adres.

.